Laadunvalvonta

Noudatamme Hygieniastandardin (EN-SFS 14065) soveltamisohjeita asiakkaittemme parhaaksi. Noudattamalla standardia pystymme tasaiseen laatuun pesusta pesuun ja asiakkaamme voivat luottaa pesutulokseemme.
Laadunvalvontamme varmistaa mikrobiologisen puhtauden lisäksi myös riittävän korkea- ja tasalaatuinen pesuprosessin lopputuloksen. Pidämme asiakasta kumppanina, jolle tulee tarjota parasta mahdollista palvelua ammattitaitoisen henkilökunnan voimin.

Standardin tarkoitus

Standardi EN-SFS 14065 koskee tekstiileitä, joita käytetään farmasia-alalla, lääkintäalalla, elintarvikealalla, terveydenhuollossa ja kosmetiikka-alalla. Soveltaessaan standardia pesulan tulee määritellä, mitä tuoteryhmiä pesulassa pestään ja kuuluvatko ne standardin piiriin. Määrittelyssä otetaan huomioon se, missä tekstiileitä käytetään, miten ne likaantuvat ja mitkä ovat asiakkaan vaatimukset.

Pesulassa huollettujen tekstiilien mikrobiologisen puhtauden hallinta

Pesulahygienian kaksi keskeistä periaatetta ovat
:
1. Tekstiilien desinfektion varmistaminen pesuprosessissa
2. Tekstiilien uudelleen kontaminoitumisen estäminen pesuprosessin jälkeen

Pesuprosessin toimivuus eli desinfektiokyky voidaan todentaa bakteeritestikankaan avulla ja huuhteluvesinäytteillä. Tekstiilien uudelleen kontaminoituminen voidaan estää asianmukaisilla toimintatavoilla, jotka on kuvattu ja joiden noudattamista seurataan järjestelmällisesti.

Ympäristö

Noudatamme paikallisia ympäristöohjeita. Pesulamme on järjestänyt jätehuollon lajitteluineen ja käytämme ympäristöturvallisia pesukemikaaleja. Kertakäyttöisten pakkausmateriaalien käyttö on pyritty minimoimaan pyykin kuljetuksessa. Olemme littyneet VOC-asetuksen mukaisesti ympäristösuojelun tietojärjestelmään sekä seuraamme jatkuvasti sähkön, veden ja öljyn kulutusta.

Tervetuloa palveltavaksi!

Ota yhteyttä, olipa pyykkisi iso tai pieni.
Anna palvelustamme palautetta, sillä asiakas on meille tärkeä.

PESULA

ITÄ-SUOMEN TEKSTIILIHUOLTO OY

Peltotie 3
82500 KITEE
info@istex.fi

Puh. 050 410 5946

AVOINNA
ma-to  klo 9 - 15

PYYKKIAUTO

050 528 3933

Lähetä viesti:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti